ترکیبات طبیعی شیر : آب بخش عمده شیر را تشکیل می دهد 87درصد آب و بقیه مواد شیر اعم از چربی 5/3 -4درصد پروتئین 5/3 درصد لاکتوز یا قند شیر 7/4 درصد املاح 8/0 درصد و ویتامین ها می باشند ارزش غذای هریک از مواد مغزی متفاوت است محققین معتقدند مصرف یک لیوان شیر می تواند نیازتغذیه ای زیر را در .
نمونه سوالات آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی خراسان شمالی(خرداد۹۴)
بهينه سازي ترمواكونوميك سيكل تبريد تراكمي بخار
دانلود طرح توجيهی توليد حشره كش
بررسي پديده رشد ترك در نمونه استاندار شكست مد 1 به كمك روش XFE
بررسي پايداري و اثر ضريب كيفيت مكانيكي روي كنترل ارتعاشات به روش پالس- سوئيچينگ نيمه-اكتيو
بررسي تأثير پارامترهاي ارتعاشي و سرعت خودرو در پاسخ به ورودي ناهمواري جاده